Přerovský Novoroční ohňostroj bude v rockovém stylu, můžete se těšit na nové efekty

Ohňostroj
Ohňostroj bude odpálen z parčíku „u majáku“. Ohňostrůjce slibuje nové prvky a efekty

PŘEROV – Nový rok 2024 bude v Přerově už tradičně vítat ohňostroj. Nejlépe bude viditelný z břehu Bečvy pod hradbami, trvat bude jedenáct minut a patnáct vteřin a tentokrát ponese název Drž mě za ruce. Ohňostrůjce Pavel Novák ho odpálí úderem osmnácté hodiny.

„Ohňostroj bude mít čtyři hudební části. Rozhodl jsem se, že uděláme ohňostroj v rockovém stylu a zavzpomínáme na staré dobré rockové kapely a jejich hity. Doufám, že nám počasí bude přát, nebude vlhká inverze a lidé si tu společnou chvilku náležitě užijí. Dělám pro to vše už skoro dva měsíce,“ řekl Pavel Novák. A proč název Drž mě za ruce? „Když jsem ohňostroj připravoval, proběhla mi hlavou vzpomínka na mého jmenovce, zpěváka Pavla Nováka mladšího, jak na svých koncertech při jedné písničce chtěl po lidech, ať se drží za ruce a jsou více pospolu. Proto tento název,“ dodal Novák.

Staňte se členy FB skupiny Život v Olomouckém kraji a žádná zpráva vám neunikne.  Sledujte nás na Twitteru, kde pro vás připravujeme plejádu pestrých zpráv.  

Za ohňostroj dá město 120 tisíc plus DPH.

Po skončení ohňostroje, v 18.30 hodin, můžete přejít na poslední vystoupení vánočního a povánočního programu. „Na náměstí TGM bude koncertovat oblíbená folkrocková kapela Fleret, kterou asi ponejvíce proslavila skladba Zafúkané,“ zve na vystoupení ředitel Kulturních a informačních služeb města Přerova Jaroslav Macíček.