Tragická nehoda v Olomouci. Mrtvý muž ležel na tramvajových kolejích

Tramvajová trať na Zikově ulici v Olomouci, Ilustrační foto Google Maps

OLOMOUC – Olomoučtí kriminalisté se zabývají případem mrtvého muže, který byl nalezen včera pozdě večer v Olomouci na tramvajových kolejích. Muže usmrtil druhý vůz tramvaje, přesnou příčinu nehody zjišťuje policie.

V pondělí 8. ledna pár minut před třiadvacátou hodinou policie dostala oznámení o nálezu mrtvého muže na tramvajových kolejích v Zikově ulici v Olomouci. „Podle dosavadního zjištění zřejmě došlo ke střetu muže s tramvají,“ řekl k tragickému nálezu policejní mluvčí Libor Hejtman. Podle mluvčí Dopravního podniku města Olomouce Anny  Sýkorové lze s jistotou říct, že v době nehody se muž nacházel mezi dvěma vozy tramvaje. Je možné, že se vezl na spřáhle mezi vozy, případně prosakoval mezi vozy. Zachytil ho a usmrtil pak druhý vůz tramvajové soupravy. Mrtvé tělo nalezl řidič další tramvaje. Přesnou příčinu nehody musí zjistit policie, která nehodu vyšetřuje.

Staňte se členy FB skupiny Život v Olomouckém kraji a žádná zpráva vám neunikne.  Sledujte nás na Twitteru, kde pro vás připravujeme plejádu pestrých zpráv.  

Po tragickém nálezu byla doprava na tramvajové trati odkloněna, tramvaje začaly znovu jezdit podle jízdního řádu v 5:50 hodin dnes ráno.