Policie hledá cyklistku, která v Brodě srazila nezletilou dívku a od nehody ujela

ilustrační foto (zdroj Novinykraje.cz / foto Tomáš Branda)

HAVLÍČKŮV BROD – Cyklistka na elektrokole srazila ve čtvrtek dopoledne v Havlíčkově Brodě nezletilou chodkyni. Z místa odjela, aniž by zastavila. Policie po ní nyní pátrá a hledá i další svědky.

K nehodě došlo ve čtvrtek 21. března kolem půl jedenácté dopoledne na křižovatce ulic U Trojice a U Stadionu. „Dosud nezjištěná cyklistka jedoucí na elektrokole ve směru od ulice U Trojice se střetla s nezletilou chodkyní, která v danou dobu přecházela vozovku se svými spolužáky a třídní učitelkou. Dívka utrpěla zranění, které si vyžádalo lékařské ošetření,“ informovala policejní mluvčí Michaela Lébrová.

Staňte se členy FB skupiny Život v kraji Vysočina a žádná zpráva vám neunikne. Sledujte nás na Twitteru, kde pro vás připravujeme plejádu pestrých zpráv.

Policisté vyzývají cyklistku, mělo by jít o starší ženu, aby se přihlásila na lince tísňového volání 158. Uvítají i svědectví dalších osob, které nehodu viděly. „Policisté se zároveň obracejí na řidiče, kteří místem projížděli a mají ve vozidle palubní kameru, která průběh dopravní nehody, případně situaci těsně před nebo po ní zaznamenala, aby se přihlásili,“ dodala mluvčí.