Brzo ráno na nádraží v pyžamu. Zmatený senior skončil v rukou zdravotníků

Ilustrační foto Google Maps

OLOMOUC – Dnes brzo ráno musela hlídka olomouckých strážníků vyrazit na hlavní vlakové nádraží v Olomouci. Podle telefonátu pracovnice železničního přepravce se ve vestibulu na nádraží pohyboval senior oblečený jen v pyžamu. Nakonec skončil v rukou zdravotníků.

Dnes po půl páté ráno se na olomoucké strážníky telefonicky obrátila pracovnice železničního přepravce s tím, že ve vestibulu na hlavním nádraží na Jeremenkově ulici se bezcílně pohybuje zhruba osmdesátiletý muž oblečený jen v pyžamu. Strážníci na místě našli seniora, který v ruce držel ovladač od televize a budík a nepamatoval si, kde bydlí. „Ani v součinnosti s kolegy ze státní policie se nepodařila zjistit totožnost dotyčného,“ vysvětlil mluvčí Městské policie Olomouc Petr Čunderle. „Vzhledem ke všem okolnostem (dezorientace a lehké oblečení seniora) byli nakonec na místo přivolání zdravotníci a ti si muže převzali k dalšímu řešení,“ dodal.

Staňte se členy FB skupiny Život v Olomouckém kraji a žádná zpráva vám neunikne.  Sledujte nás na Twitteru, kde pro vás připravujeme plejádu pestrých zpráv.