Podvodníci v akci: Falešné vstupenky na koncert Judas Priest v Praze

ilustrační foto

RYCHNOVSKO – Na konci března se Praha stala dějištěm pro jedno z největších setkání heavy metalových fanoušků – koncert britské legendy Judas Priest. Nicméně, co mělo být oslavou hudby a vášně, se nakonec proměnilo v hořkou zkušenost pro několik nedočkavých fanoušků, kteří padli za oběť triku podvodníka.

Na jednom z webových portálů začal podvodník nabízet vstupenky na tento vysoce očekávaný koncert. Bohužel, vstupenky, které nabízel, byly všechny neplatné.

Staňte členy FB skupiny Život v Královehradeckém kraji a žádná zpráva z kraje vám neunikne. Sledujte nás Twitteru, kde pro vás připravujeme plejádu pestrých zpráv.

„Pravděpodobnou obětí podvodu se stal i muž z Rychnovska, který u něho zakoupil dva lístky za téměř 5 tisíc korun. Po zaplacení sice obdržel lístky v elektronické podobě, ale na koncert se s nimi nedostal. U vstupu po přiložení předmětných vstupenek vyskočila na terminálu chybová hláška. Neznámý pachatel chvíli komunikoval s tím, že se omlouvá a samozřejmě vrátí peníze zpět, ale dosud tak neučinil,“ sděluj policejní mluvčí Karolína Macháčková.

Současně neznámý pachatel komunikoval nejméně s jednou další osobou, které také nabízel tři lístky za 7 tisíc korun, ta však platbu naštěstí neprovedla.