Paní Zuzanu ošetřili profíci po všech stránkách

BRNO – V polovině prosince paní Zuzana upadla a měla s sebou malou sedmiletou dceru, která byla dost vyděšená. Ke zraněné ženě vyslalo operační středisko do centra Brna záchranářskou posádku.

Paní Zuzana už je v pořádku a záchranářům napsala: „Upadla jsem a měla jsem s sebou malou sedmiletou dceru, která, když viděla mou zlomenou a pokřivenou ruku, tak byla dost vyděšená. Záchranáři byli naprosto skvělí a nejen že se postarali o mě, ale především jsem ocenila, jakým způsobem jednali s dcerkou. Viděli, jak je vyděšená, a při řešení všech detailů kolem mě stíhali ještě mluvit s dcerkou a zapojovat ji do pomáhání, takže se zklidnila nejen ona, ale i já. Brali mě s dcerkou jako jednotku, starali se jak o mě, tak hlídali, aby byla dcera všude se mnou, dokud si ji nemohl vyzvednout manžel. Velmi oceňuji nejen jejich profesionalitu, ale především jejich lidský přístup. Myslím, že mi velmi pomáhalo, že je dcera se mnou a v bezpečí. Cítila jsem se tak mnohem lépe. Předejte prosím záchranářům moje díky, jsou to profíci po všech stránkách,“ napsala paní Zuzana a záchranáře to moc potěšilo. Kolegové Libor Vrána a David Žáček, kteří měli ženu v péči, vzkazují: „Děkujeme za milou pochvalu, je to pro nás radost a velká motivace. Přejeme naší pacientce i její rodině hlavně hodně zdraví.“

Staňte se členy FB skupiny Život v Jihomoravském kraji a žádná zpráva z kraje vám neunikne. Sledujte nás na Twitteru, kde pro vás připravujeme plejádu pestrých zpráv.