Zavinili nehodu a ujeli: Pomozte policii najít viníky tří nehod!

TACHOVSKO – Policisté hledají svědky tří nehod, které se přihodily v uplynulých dnech. Ve všech případech řidiči z místa činu ujeli, a proto se policie obrací na veřejnost a žádá vás o pomoc.

První nehoda se stala 21. listopadu mezi šestnáctou a sedmnáctou hodinou v obci Kokašice, kde z benzinové čerpací stanice vyjížděl hledaný řidič s tmavým náklaďákem neznámého typu a návěsem. S touto soupravou najel u benzinky na obrubníky a vyvrátil je. Potom přejel přes travnatý pás a při odbočování na hlavní silnici ve směru na Strahov poškodil betonovou vpusť a živičný povrch komunikace. Škodu, kterou způsobil, policisté odhadli na 60 000 korun.

Na benzinové čerpací stanici se stala i další dopravní nehoda. K ní došlo z 21. na 22. listopadu letošního roku v obci Planá. Dosud neznámý řidič tam s nezjištěným autem narazil do sloupu lampy veřejného osvětlení, kterou poškodil a z místa ujel.

K poslední nehodě došlo  23. listopadu mezi 15:50 a 16:50 na silnici III/19923 u křižovatky mezi obcemi Horní Výšina, Dolní Výšina a Branka. Hledaný řidič zde s nezjištěným autem narazil do sloupu telekomunikačního vedení a přelomil ho. Sloup dopadl na silnici, do které zasahovalo i vedení, které se v důsledku poškození svěsilo. Policisté šetřením případu  zjistili, že do sloupu narazilo auto značky Volkswagen Passat B6 – tmavě modré metalíza.

Tachovští dopravní policisté žádají občany, kteří by mohli poskytnout informace k uvedeným případům, aby se jim ozvali na tel.: 974 337 266, 974 337 251. Mohou také zavolat na telefonní číslo 974 322 015 nebo na linku tísňového volání 158.