Řemeslníkům zmizel materiál ze stavby. Víme, kolik ho bylo!

TÁBOR – Velké překvapení zažili řemeslníci jedné stavební firmy, když v pondělí ráno přišli na staveniště nového obchodního centra. Zmizel jim totiž materiál na právě probíhající stavbu. A nebylo ho málo! Místo práce tak zřejmě řemeslníky čekalo shánění materiálu nového.

Táborští policisté v těchto dnech šetří oznámení jedné z firem podílejících se na stavě nového obchodního centra v Soběslavské ulici v Táboře. „Dle uvedeného oznámení zde z prostor nezajištěných hal zmizelo na celkem 385 kusů pětimetrových měděných trubek různých průměrů,“ uvedl policejní mluvčí Miroslav Doubek. Ke krádeži mělo patrně dojít o uplynulém víkendu v blíže neurčené době. „Způsobená škoda je odhadnuta na souhrnnou částku bezmála 60 000 korun,“ sdělil mluvčí policie Miroslav Doubek.

Policie nyní žádá občany, aby ji v případě jakýchkoliv poznatků k tomuto činu neváhali kontaktovat. Zejména informace týkající se výskytu podezřelých osob s odpovídající technikou na místě činu sdělte policistům na jejich služebně v Divadelní ulici v Táboře či telefonním čísle 974 238 700.