Na Mělnický okruh 2019 přijedou letos i formule

MĚLNÍK – Srdečně Vás zveme na spoustu zábavy a sportovních zážitků, kde si na své přijdou celé rodiny i s dětmi.

V minulém roce se po neskutečných 58 letech podařilo obnovit závody „Mělnického okruhu“. Na neobyčejně krásném okruhu, který má zcela neopakovatelnou atmosféru, se představilo více jak 100 ryze závodních strojů – motocykly, sidecary, a jak soudobé, tak i historické rally vozy. Nechyběli zde ani zahraniční hosté a významné legendy československého motorsportu.

Na letošním ročníku se očekává návštěva více jak 15 000 diváků. Velikostí, pestrostí a svým významem je tato akce zcela výjimečná. Nikde jinde a na žádném jiném přírodním okruhu, nemají diváci šanci zhlédnout v plném závodním tempu, tak pestré pole závodní techniky (letos i poprvé formule), jako je k vidění zde na Mělníku. Pro diváky je připravena spousta dalších překvapení. Na děti čeká speciálně vyhrazená zóna, kde je pro ně  připraveno spousty zábavy a atrakcí v rámci probíhajícího dětského dne.

Pořadatel touto akcí podporujeme projekt „PERPETUUM MOBILE“, spolku Černí koně. Projekt, který umožňuje handicapovaným dětem a sportovcům žít plnohodnotnější a o mnoho komfortnější život. Patronem tohoto projektu je herec Jan Čenský.

Za celý realizační tým Mělnického okruhu

Petr Chaloupka, předseda spolku