Rock for People slibuje velkolepou jízdu!

HRADEC KRÁLOVÉ – Populární hudební festival nemůže na hradeckém letišti chybět ani letos! Na jaké kapely se můžete těšit? Čekají vás také sportovní a adrenalinové zážitky. K dispozici bude bazén i pláž. Stánky s jídlem a pitím jsou samozřejmostí.

Po úspěšném divadelním festivalu čeká krajské město další velká kulturní akce! Hradečáci se mohou těšit na hudební událost „Rock for People“, která se bude konat od 4. do 7. července ve Festivalparku na letišti. Počet návštěvníků každoročně stoupá a do Hradce Králové si hudební zážitky přijíždějí užívat i lidé ze Slovenska. Kapacita areálu je až 30 tisíc osob. Pořadatelé lákají nejen na přední světové i domácí kapely, ale také na vynikající občerstvení, bazén, pláže, kino, soutěže nebo workshopy. „Loni mi to nevyšlo, ale letos se těším jak malé dítě. Už jsem si vzal v práci dovolenou a užiji si každou minutu,“ říká jeden z pravidelných návštěvníku festivalu Tomáš Bosák.

Koncerty budou probíhat na dvou velkých venkovních scénách, dvou scénách hangárových i ve stanu, který pojme až 8 tisíc posluchačů. Z tuzemských interpretů se můžete těšit např. na Mig 21, Vypsanou fixu nebo Cocotte Minute. Z ciziny přijede zahrát John Wolfhooker, Franz Ferdinand či Skywalker. Na své si přijdou jak fanoušci rocku, tak i milovníci metalu nebo electra.