Policisté pátrají po pětašedesátiletém muži

PLZEŇSKÝ KRAJ – Pomozte prosím policii, která intenzivně hledá pohřešovaného muže. Ten odešel z místa svého trvalého bydliště, byla provedena bezúspěšná pátrací akce. Pokračovat bude i dnes.

Dne 14. července 2019 bylo vyhlášeno celostátní pátraní po pětašedesátiletém muži z obce Postřekov. Policisté přijali oznámení, že muž byl naposledy viděn téhož dne v 11 hodin dopoledne, kdy odešel z místa svého trvalého bydliště bez mobilního telefonu, peněž, dokladů a léků. Muž být ohrožen na životě.

Po pohřešovaném byly provedeny prověrky v obci Postřekov a jejím okolí s výsledkem negativním, byla prověřena lékařská zařízení. Do včerejší pátrací akce byla zapojena téměř stovka policistů územního odboru, policejní psovod, družstva pořádkové jednotky, nasazena byla i letecká služba Policie České republiky, vrtulník s termovizí.

Popis pohřešovaného:

ČERNÝ JAROSLAV
Datum narození 28.12.1953
Pátrání vyhlášeno 14.7.2019
Bydliště – okres DOMAŽLICE
Nebezpečný NE
Ozbrojen NE
Nakažlivá nemoc NE
Státní příslušnost Česká republika (CZ)
Výška asi 186 cm
Zdánlivé stáří 66 až 67 let

Pohřešovaný muž je 186 centimetrů vysoký. Má šedivé, krátce střižené vlasy. Nosí dioptrické brýle. Na sobě měl mít šedou mikinu, tmavé džíny a černé polobotky.

Policejní mluvčí Dagmar Brožová se obrací na širokou veřejnost: „Pokud pohřešovaného muže na fotografii poznáte či víte, kde by se mohl nacházet, kontaktujte, prosím, domažlické policisty. Ti přijmou jakékoliv informace o pohřešovaném muži vedoucí k jeho nalezení na bezplatné tísňové lince Policie České republiky 158.“