Otevřeným oknem vnikl ke spícímu majiteli. Lidi, neusnadňujte zlodějům práci!

KLADENSKO – Před několika dny vnikl do bytu v Kladně v Polské ulici pachatel přes otevřenou ventilačku. Další zloděj to vzal přímo otevřeným oknem.

Nezvaný návštěvník

Nemilé překvapení po ránu zažil čtyřiasedmdesátiletý muž z Velvar. Zatímco co spal, vloupal se mu v úterý 16. 7. během půlnocí a devátou ranní do rodinného domu zloděj otevřeným oknem. Nezvaný návštěvník muži odcizil z komody v chodbě odloženou peněženku a pouzdro na doklady. S peněženkou zmizela i platební karta. Škoda byla vyčíslena na 7.200,- Kč, pro seniora nejspíš nemalý peníz.

Pomozte policii najít pachatele!

Případ vyšetřují policisté Obvodního oddělení Zlonice jako přečin krádeže, porušování domovní svobody a neoprávněného opatření, dále padělání a pozměnění platebního prostředku. Pachateli hrozí odnětí svobody až na dva roky. K dopadení pachatele, který během spánku neváhal drze okrást seniora, by policie uvítala jakékoliv informace od svědků, kteří spatřili v okolí uvedené nemovitosti v inkriminovanou dobu podezřelé osoby. Všechny důležité poznatky můžete sdělit osobně na Obvodní oddělení policie Zlonice, nebo kontaktovat vyšetřovatele případu na telefonním čísle 974 873 591. Je možné využít i bezplatnou linku 158.

Policie ČR znovu upozorňuje občany, aby zabezpečili lépe svůj majetek! Neuzamčené a volně přístupné prostory jsou pro nenechavce velkým lákadlem.