Pomozte policii vypátrat krádež. Poznáte ženu a muže na videu?

ŽĎÁR NAD SÁZAVOU – Policisté žádají o vaši pomoc v souvislosti při prověřování případu krádeže peněz z prodejny ve Žďáře nad Sázavou, ke kterému došlo na konci srpna. Pokud znáte muže a ženu zachycené na videozáznamu, volejte tísňovou linku 158.

„K případu došlo ve čtvrtek 29. srpna v dopoledních hodinách v prodejně na Havlíčkově náměstí. Dosud neznámý pachatel využil nestřeženého okamžiku, vstoupil do kanceláře prodejny a odcizil zde finanční hotovost přes pět tisíc korun,“ informovala policejní mluvčí Stanislava Miláčková s tím, že pokud policisté identifikují přítomné na záznamu, pomůže to s vyšetřováním krádeže.

Na kamerovém záznamu se pohybuje muž v kratších kalhotách, ve světlém triku s nápisem, kšiltovce se světlými pruhy. Dále uvidíte ženu se světlými vlasy sčesanými do culíku, ve světlém tričku s tmavou taškou přes rameno. „Obě tyto osoby by mohly policistům poskytnout důležité informace pro účely trestního řízení, proto se policisté obracejí na veřejnost s žádostí o spolupráci při zjišťování jejich totožnosti,“ doplnila Stanislava Miláčková.

Pokud se na záznamu poznáte, nebo muže a ženu znáte nebo víte, kde se aktuálně nacházejí, volejte na tísňovou linku 158.