Policie hledá dalšího svědka tragické dopravní nehody matky a dvou holčiček – řidiče nákladního vozu s kontejnerem

LIBERECKO – Policisté přišli s další žádostí o pomoc při vyšetřování páteční tragické dopravní nehody, při níž po nárazu do popelářského vozu zemřela v osobním autě 44letá žena a její dvě malé dcery. O nehodě jsme vás informovali v pátek ZDE, o policejním pátrání po svědcích nehody ZDE.

V souvislosti s uvedenou tragickou dopravní nehodou policisté zjistili, že v době před střetem osobního vozidla s popelářským vozem pravděpodobně jel před řidičkou osobního vozu ve směru do Liberce nákladní vůz zřejmě s naloženým (místy zrezivělým) kontejnerem. „Je pravděpodobné, že tento dosud neznámý řidič s neustanoveným nákladním vozem se během jízdy bezprostředně před tragickou událostí míjel s protijedoucím popelářským nákladním vozidlem, které se následně střetlo s osobním vozidlem, jehož tříčlenná posádka následkem střetu zemřela,“ uvedla policejní tisková mluvčí Dagmar Sochorová.

Policisté žádají řidiče uvedeného dosud neustanoveného nákladního vozidla pravděpodobně s naloženým kontejnerem, aby se přihlásil telefonicky na linku 158 nebo osobně na kterékoliv policejní služebně. „Stejně tak žádáme občany, kteří by měli poznatky vedoucí ke zjištění totožnosti tohoto řidiče a ustanovení nákladního vozu, aby nám je sdělili stejným způsobem,“ dodala mluvčí Sochorová.

Ilustrační foto