Dejte pozor na víkendovou výluku na Křenové

BRNO – Od 6:00 hodin v sobotu 9. listopadu nepřetržitě do 16:30 hodin v neděli 10. listopadu bude omezen provoz dopravy v ulici Křenové.

  • Linka 8 bude rozdělena na dva úseky: Mifkova – Masná a Starý Lískovec, smyčka – Hlavní nádraží (přeložené zastávky) a odklon na Malinovského náměstí. Na Hlavním nádraží obslouží 1. a 2. kolej.
  • Linka 10 bude v provozu pouze v úseku Stránská skála-smyčka – Masná.
  • Linka 12 bude v provozu pouze v úseku Technologický park – Hlavní nádraží (přeložená zastávka). Na Hlavním nádraží obslouží směr Technologický park 7. kolej (v ústí ulice Masarykovy).
  • Náhradní doprava linka X mezi zastávkami Hlavní nádraží – Masná – Juliánov po trase a zastávkách linky 12. Zastávku Masná do centra obslouží v přeložené poloze na ulici Masné (zastávka linky 67 směr Avion) a ve směru z centra na zastávce trolejbusu. Vynechá zastávku Vlhká do centra, náhradou obslouží zastávku Čechyňská (na Šujanově náměstí). Pro přestup mezi tramvajemi a autobusem náhradní dopravy využijte zastávky Geislerova a Hlavní nádraží.
  • Linky 31, 33, 49, E76, N89, N96, N98 a N99 zastávku Masná obslouží jednotně: do centra na ulici Masné (zastávka linky 67 směr Avion), z centra na zastávce trolejbusu. Vynechají zastávku Vlhká, náhradou obslouží zastávku Čechyňská (na Šujanově náměstí).
  • Linka 67 do centra vynechá zastávky Masná a Vlhká, náhradou obslouží zastávku Čechyňská (na Šujanově náměstí). Zastávka Masná bude pro autobusy a trolejbusy: směr centrum sjednocena k zastávce na ulici Masné (zastávka linky 67 směr Avion), směr Tržní a Životského sjednocena na zastávku trolejbusu z centra, bez obsluhy linkou 67 bude směr Jundrov. Zastávka Vlhká do centra bude bez obsluhy, využijte zastávku Čechyňská.

Jízdní řád linky 8x, Jízdní řád linky 10x, Jízdní řád linky 12x, Jízdní řád linky X