Trička pro ženy – trendy v designu pro rok 2020

Letošní rok se nese na vlně módních trendů let minulých. Návrháři dokonale zdůrazňují módní novinky loňské sezóny. Vy tak máte při svých nákupech volnou ruku. To platí i pro trika s potiskem.

Trička s potiskem rozhodně nevycházejí z módy, naopak neustále se mění, takže si můžete každou další sezónu užít jejich nové designy. Lze jej kombinovat s téměř jakýmkoli oblečením. Navíc se můžete vyjádřit prostřednictvím potisku k jakékoliv situaci.

Dámská trička pro sezónu 2020

Pro letošní rok jsou hitem dámská trika s motivem z filmů, seriálů a komiksů. Široký výběr najdete v módních řetězcích, ale i v eshopu trickovy.cz. V této sezoně se nebojte vzít si džíny a triko s potiskem nebo džínovou sukni a na nohy tenisky. Jaká jsou nejoblíbenější témata? Žhavým hitem jsou trička s motivy ze seriálu Přátelé, stálicemi jsou Mickey a Minnie, motivy z Avengers, atd.

Pokud chcete zajímavým způsobem podpořit svou milovanou kapelu, zpěváka nebo herce, oblékněte si tričko s jeho potiskem. Opět zvolte oblíbené džíny a libovolnou obuv. Trendy budete jak v teniskách, tak v botách na platformě.

Dámská trička 2020: nápisy

Tričko je pro každého z nás základním prvkem šatníku a bez něj si život neumíme představit, ale jeho počátky sahají až do přelomu století. První trička hrála roli pánského spodního prádla. Tričko, jak ho známe dnes, bylo vytvořeno v roce 1938. S rozvojem kinematografie získaly trička na významu. Není tedy divu, že s rostoucí popularitou trička se začaly používat jako marketingové a reklamní produkty, protože v roce 1948 byl tisk na tričko používán jako součást prezidentské kampaně ve Spojených státech.

Tričko s potiskem v podobě nápisu vám umožní vyjádřit se, ukázat světu svou náladu nebo chuť. Stále více značek se rozhodlo vyrábět tento univerzální druh trika na trhu. Důležité je, že jej nemusíte nosit výhradně pro sport. Vypadají skvěle jako doplněk k skládané sukni a botám. Ve výběru vás omezuje pouze vaše fantazie. Toto je skvělá inspirace na dárek ke dni otců. Kdy necháte vytvořit triko na míru s oblíbeným citátem, sloganem či filmovou hláškou.