První letošní sníh na Kladensku a hned nehoda za nehodou. Řidiči končili ve škarpě i v potoce!

KLADNO – Na Kladensku měli hasiči plné ruce práce s množstvím dopravních nehod. Hned v ranních hodinách se tu stalo několik dopravních nehod. Hasiči zasahovali současně na několika místech najednou.

Staňte se členy FB skupiny Noviny kraje – Středočeský a žádná zpráva z kraje vám neunikne. Sledujte nás na Twitteru, kde pro vás připravujeme plejádu pestrých zpráv

Ve středu dopoledne vyjely k dopravní nehodě osobního vozu, který sjel do potoka mezi obcemi Malé Kyšice a Chyňava. Hasiči nejprve pomohli z vozidla ženě, která zůstala uvnitř a následně vytáhli vozidlo z koryta potoka.

U Velké Dobré došlo ke dvěma nehodám, kdy řidiči nezvládli řízení a skončili ve škarpě. Bouralo se také na silnici 201 v obci Jeneč okres Praha-západ. Nákladní automobil se tu srazil s osobním vozem. Ke střetu dvou osobních vozidel došlo také na silnici 101 u obce Unhošť. Nehody se naštěstí obešly bez zranění.

Na dálnici D6 došlo v krátkém jízdním úseku také ke dvěma nehodám. Dva osobní automobily ve směru na Prahu a dvě vozidla v opačném směru se spolu střetly a následně narazily do svodidel.