Tři opilci skončili na záchytce. Jedna žena nadýchala 4,34 promile

TRUTNOVSKO – Během této středy se policisté rozhodně nenudili. Na protialkoholní záchytnou stanici do Hradce Králové bylo nutné odvést několik opilců. Ženu sedící u mostu, muže, který ležel u prodejny potravin a také agresivního muže z nemocnice.

Policisté ze Špindlerova Mlýna si všimli po druhé hodině odpolední sedící osoby u mostu přes řeku Labe. Jednalo se o 44letou ženu, která nebyla schopna vstát. Provedená dechová zkouška ukázala 4,34 promile alkoholu. „Jelikož svým jednáním v silném sněžení a při teplotě -1 °C bezprostředně ohrožovala svůj život, policisté jí zajistili a převezli na protialkoholní záchytnou stanici v Hradci Králové,“ říká mluvčí policistů Šárka Pižlová.

Staňte členy FB skupiny Život v Královehradeckém kraji a žádná zpráva z kraje vám neunikne. Sledujte nás Twitteru, kde pro vás připravujeme plejádu pestrých zpráv.

K dalšímu podnapilému museli přijet policisté, po telefonátu na tísňovou linku, do Velké Úpy. Krátce po páté hodině odpolední ležel před místní prodejnou s potravinami značně podnapilý 46letý muž. Ten s policisty z Pece pod Sněžkou nebyl schopen žádným způsobem komunikovat. I on byl s ohledem na ochranu jeho zdraví a života převezen na záchytku.

Poslední, kdo putoval na záchytku, byl agresivní 31letý muž. Policisty si krátce před desátou hodinou večerní, telefonátem na tísňovou linku, vyžádala lékařka z trutnovské nemocnice. Muž, který policistům rozhodně není neznámou osobou nadýchal 3,65 promile.