Hledá se řidič s přívěsem, kterému na D10 odlétl náklad a poškodil auto v protisměru!

PRAHA-VÝCHOD – Nepříjemná událost se odehrála 11. února 2022 před půl jednou odpoledne v katastru obce Svémyslice na dálnici D10 v 6,21 km.

Zatím neznámý šofér tu řídil vozidlo s přívěsem ve směru jízdy na Prahu. Větrný náraz vzedmul dřevěnou nástavbu přívěsu opatřenou modrou plachtou. Pod vlivem větrného poryvu přeletěla středové svodidlo dálnice a dopadla do protisměrného jízdního pruhu. Tady narazila do levého boku projíždějícího osobního vozidla Škoda, které jelo na Mladou Boleslav.

Staňte se členy FB skupiny Noviny kraje – Středočeský a žádná zpráva z kraje vám neunikne. Sledujte nás na Twitteru, kde pro vás připravujeme plejádu pestrých zpráv

Na autě došlo k poškození levého boku vozidla a k vystřelení bočních airbagů. Ke zranění osob naštěstí nedošlo. Zatím neznámý řidič s přívěsem ale nesplnil svou zákonnou povinnost a odjel z místa dopravní nehody neznámo kam směrem na Prahu.

Policie žádá řidiče vozidla s přívěsem, aby se policistům ozval na linku 158. Právě tak se obrací na případné svědky, třeba projíždějící řidiče s kamerami, aby policisty také kontaktovali.
Na policisty je možné obrátit se i emailem na pov.di@pcr.cz nebo na tel. číslo 974 867 732.

Foto: Policie ČR