Změna času ovlivní spoje MHD ve Zlíně a Otrokovicích

ZLÍNSKO – Cestující linkami Dopravní společnosti Zlín – Otrokovice musí při přechodu ze zimního na letní čas počítat s několika mimořádnými změnami. Dojde k nim v neděli 27. března u 8 spojů. Dnes na to upozornil mluvčí DSZO Vojtěch Cekota.

V neděli se ve 2:00 posunou ručičky hodin na 3:00. Jako každý rok bude mít změna dopad na jízdu nočních spojů, pracovníci DSZO proto přijímají nezbytná opatření, aby se pravidelnost dopravy nepřerušila a cestující se dostali do cíle i během mimořádné noci.

Staňte se členy FB skupiny Život ve Zlínském kraji a žádná zpráva z kraje vám neunikne.  Sledujte nás na Twitteru, kde pro vás připravujeme plejádu pestrých zpráv.

Přehled změn v nedělí 27. března

1:33 – linka 1s z Otrokovic-železniční stanice bude nahrazena linkou 1m, která ukončí jízdu ve Zlíně na Náměstí Míru. Ze zastávky Školní jede přímo na Náměstí Míru, nepokračuje k Baťově nemocnici.

2:01 – linka 7 z Jižních Svahů-Kocandy nepojede

2:04 – linka 2t od Baťovy nemocnice nepojede

2:18 – linka 1s z Otrokovic-železniční stanice nepojede

2:41 – linka 7 ze Sportovní haly nepojede

2:49 – linka 2 od Baťovy nemocnice nepojede v úseku Baťova nemocnice – Náměstí Míru. Z Náměstí Míru vyjede ve 3:00 hodin letního času namísto ve 2:56 zimního času.

2:58 – linka 6s z Jižních Svahů-Kocandy pojede se zpožděním až v novém čase a vyjede ve 3:00 letního času

2:58 – linka 2d z Otrokovic pojede se zpožděním až v novém čase a vyjede ve 3:00 letního času