Policisté prověřují lednovou nehodu na Hodonínsku. Hledají svědky čelního střetu

HODONÍN – Dopravní policisté znovu prověřují okolnosti dopravní nehody, která se stala v pondělí 3. ledna v ranních hodinách. Řidič Peugeotu se čelně střetl s protijedoucí Daciou Duster.

Krátce před sedmou hodinou ranní jel řidič Peugeotu Partner od Hodonína, minul odbočku na Dubňany a pokračoval směrem na Mutěnice. Nedaleko za touto křižovatkou prý mu měla vběhnout do jízdní dráhy srna. Aby se jí vyhnul, vjel do protisměru, kde auto zastavil. Za malý okamžik se mělo v protisměru objevit vozidlo Dacia Duster, jehož řidička nestihla na vzniklou situaci zareagovat a do stojícího vozidla čelně narazila. „Policisté nyní z pokynu státního zástupce opětovně prověřují okolnosti vzniku nehody a hledají případné svědky, kteří událost mohli vidět a poskytli by k ní informace. Ozvat se mohou na telefonu 974633260 nebo přímo na linku 15,“ uvedl policejní mluvčí Petr Zámečník.

Staňte se členy FB skupiny Život v Jihomoravském kraji a žádná zpráva z kraje vám neunikne. Sledujte nás na Twitteru, kde pro vás připravujeme plejádu pestrých zpráv.