Pět zlodějů odhalili během soboty zaměstnanci supermarketu v Třebíči

TŘEBÍČ – Rovnou pět krádeží řešili v sobotu 9. dubna strážníci v třebíčském supermarketu. Čtyři dopadení muži a jedna žena tak z obchodu neodcházeli se zbožím, ale naopak s pokutou.

První krádež se v supermarketu na ulici Modřínová v Třebíči stala hned v sobotu ráno. „Strážníci na místě uložili pokutu příkazem pětadvacetiletému muži z Telče. Ve stejném obchodě se o dvě hodiny později pokusila odcizit zboží i sedmdesátiletá žena z Kozlan, ani tu neminul stejný trest,“ uvedla mluvčí třebíčských strážníků Lucie Šerková.

Staňte se členy FB skupiny Život v kraji Vysočina a žádná zpráva vám neunikne. Sledujte nás na Twitteru, kde pro vás připravujeme plejádu pestrých zpráv

Uplynulo pár hodin a ostraha obchodu předávala strážníkům další dva provinilce, osmatřicetiletého muže z Třebíče a třiapadesátiletého z Jihlavy, a ani to ještě nebyl konec. Vpodvečer se objevil v obchodě další zloděj, sedmasedmdesátiletý muž z Třebíče. I těmto třem hříšníkům se nevyhnula pokuta, kterou jim strážníci udělili přímo na místě.