Policisté zjišťují, kdo v Jihlavě opakovaně poškrábal zaparkovaný Peugeot. Poznáte ženu na fotografii?

JIHLAVA – Při pátrání po vandalovi, který během měsíce dubna v Jihlavě několikrát poničil karoserii zaparkovaného auta, se policisté obracejí na veřejnost. Hledají ženu na fotografii, která by k případu mohla poskytnout důležité informace. Pokud ji znáte, kontaktujte policisty na lince 158.

Vozidlo Peugeot, zaparkované na ulici Dvořákova v Jihlavě, se v průběhu měsíce dubna stalo šestkrát cílem neznámého vandala. „Majitel při návratu k automobilu opakovaně zjistil, že má poškrábanou boční stranu. Poškozením vznikla majiteli škoda přibližně za pětadvacet tisíc korun,“ uvedla mluvčí policie Jana Kroutilová.

Staňte se členy FB skupiny Život v kraji Vysočina a žádná zpráva vám neunikne. Sledujte nás na Twitteru, kde pro vás připravujeme plejádu pestrých zpráv

V souvislosti s případem hledají policisté ženu zachycenou na fotografiích. „Žádáme ženu na fotografiích nebo občany, kteří ji poznají, případně mají informace, kde se aktuálně nachází či pohybuje, aby se policistům přihlásili na tísňové lince 158,“ dodala mluvčí. Policisté uvítají i jakékoli jiné informace směřující k objasnění případu.

Foto: Policie ČR
Foto: Policie ČR