Devatenáctiletého dealera z Třebíčska dopadli policisté. Hrozí mu pět let za mřížemi

TŘEBÍČ – Až na pět let může skončit ve vězení mladík, který v Třebíči prodával pervitin a marihuanu. Policie jej obvinila z trestného činu.

Mladý muž se prodeji drog věnoval od začátku letošního roku. „Marihuanu a pervitin od něho získali další mladí lidé, drogy jim poskytl v desítkách případů. Dále muž drogy za účelem distribuce přechovával,“ informovala mluvčí policie Jana Kroutilová.

Staňte se členy FB skupiny Život v kraji Vysočina a žádná zpráva vám neunikne. Sledujte nás na Twitteru, kde pro vás připravujeme plejádu pestrých zpráv

Policisté mladíka zadrželi minulý týden v lokalitě okrajové části Třebíče. „Měl u sebe usušenou marihuanu a dále sypkou látku, zřejmě se jednalo o pervitin, které vydal. Drogy kriminalisté zajistili a budou podrobeny expertíze na odborném policejním pracovišti,“ dodala mluvčí.

Devatenáctiletý mladík z Třebíčska, který dosud nebyl soudně trestán, byl obviněn z nedovolené výroby a jiného nakládání s omamnými a psychotropními látkami a s jedy. Poté jej policisté propustili a dále je vyšetřován na svobodě.