Havaroval na elektrokoloběžce, v bezvědomí skončil v nemocnici

HRANICKO – Těžké zranění v oblasti hlavy si při pádu na elektrokoloběžce včera způsobil 23letý muž na Hranicku. V bezvědomí byl převezen do nemocnice, kde byl nařízen odběr krve za účelem zjištění přítomnosti alkoholu.

Včera po 17:00 hodině havaroval mladý 23letý muž na elektrokoloběžce v katastru Teplic nad Bečvou na Hranicku. „Se svým otcem jel ve směru od obce Valšovice a při sjíždění z kopce na mokré komunikaci na rovném úseku, z dosud nezjištěných příčin ztratil kontrolu nad řízením a spadl na vozovku,“ popsala nehodu policejní mluvčí Miluše Zajícová. Při pádu se mladík těžce zranil v oblasti hlavy a z místa byl v bezvědomí sanitkou převezen do Fakultní nemocnice Olomouc, kde byl nařízen odběr krve za účelem zjištění možné přítomnosti alkoholu. Hmotná škoda byla předběžně vyčíslena na 1 000 korun. Podle Zajícové je nehoda nadále v šetření, technická závada na elektrokoloběžce byla vyloučena.

Staňte se členy FB skupiny Život v Olomouckém kraji a žádná zpráva vám neunikne.  Sledujte nás na Twitteru, kde pro vás připravujeme plejádu pestrých zpráv.