Agresor bezdůvodně napadl tři ženy v autobuse, skončil v poutech

BRNO – Dispečeři dopravního podniku včera v podvečer nahlásili na tísňovou linku útočníka, který bezdůvodně zbil tři cestující v autobuse. Hlídka musela agresora spoutat.

Vyslaná hlídka nastoupila do autobusu 84 na Mendlově náměstí. Dva svědci incidentu drželi útočníka na zemi, strážníci mu nasadili pouta, aby už nemohl nikoho ohrožovat. Přihlížející poté vypověděl, že pětatřicetiletý muž z ničeho nic a bez důvodu zaútočil na tři neznámé ženy. Ty si stěžovaly na bolest hlavy a v obličeji. „Přivolali jsme záchranáře, kteří napadené ošetřili přímo na místě. Vyrozuměli jsme také republikovou policii,“ dodává tiskový mluvčí městské policie Jakub Ghanem. Muž je nyní podezřelý z přestupku proti občanskému soužití, svůj útok nedokázal rozumně vysvětlit. Po zklidnění mu hlídka sundala pouta, případ bude mít dohru u správního orgánu.

Staňte se členy FB skupiny Život v Jihomoravském kraji a žádná zpráva z kraje vám neunikne. Sledujte nás na Twitteru, kde pro vás připravujeme plejádu pestrých zpráv.