Při kolizi se psem se zranila cyklistka. Pokud jste nehodu viděli, volejte 158

ČESKÉ BUDĚJOVICE – Volně pobíhající border kolie v krajské metropoli zapříčinila nehodu cyklistky. Ta po pádu z kola skončila se zraněním v nemocnici. Policisté hledají případné svědky této kolize.

Českobudějovičtí dopravní policisté hledají svědky nehody, která se stala dne 4. června v době okolo čtvrt na pět odpoledne v ulici V. Talicha v Českých Budějovicích. „Přímo před restauračním zařízením Hospůdka Eliška projížděla cyklistka po společné stezce pro chodce a cyklisty ve směru od ulice Sokolská k ulici Branišovská. Jela na jízdním kole značky B-Twin,“ uvedla policejní mluvčí Štěpánka Schwarzová.

Staňte se členy FB skupiny Život v Jihočeském kraji a žádná zpráva z kraje vám neunikne. Sledujte nás na Twitteru, kde pro vás připravujeme plejádu pestrých zpráv.

Ve stejnou dobu před restaurací volně pobíhala border kolie černobílé barvy. „Pes přeběhl přes uvedenou stezku do zmíněné restaurace, kde se otočil a vyběhl zase ven. Cyklistka musela začít prudce brzdit, spadla z kola a zranila se. Byla převezena do nemocnice,“ popsala nehodu policejní mluvčí.

nehoda cyklistky u Hospůdky Eliška (zdroj Policie ČR)

Policisté žádají, pokud jste tuto nehodu viděli, kontaktujte je na telefonním čísle 974 226 588 nebo přímo na lince 158.