Jak vy rozhodnete, tak budou herci hrát! Město Velká Bystřice zve na unikátní divadelní představení

VELKÁ BYSTŘICE – Skvělou zábavu slibuje představení Moravského divadla Olomouc pod širým nebem s názvem Splašené nůžky, které se uskuteční 18. srpna v amfiteátru ve Velké Bystřici. Předprodej vstupenek byl zahájen ve středu 22. června.

Ve čtvrtek 18. srpna v 19 hodin vás herci Moravského divadla Olomouc zavedou do stylového kadeřnického salonu Splašené nůžky, který se nachází v centru Velké Bystřice a jehož majitelem je poněkud výstřední kadeřník Tony Řezníček. Den jako každý jiný nabere nečekané obrátky ve chvíli, kdy je v bytě nad salonem zavražděna majitelka domu, virtuózní klavíristka Isabela Czerna. Do kadeřnictví záhy vtrhne policie a začne vyšetřovat vraždu, kterou musel spáchat někdo z přítomných. A protože důkazů je málo a atmosféra houstne, jsou k vyšetřování vyzváni i sami diváci…

Staňte se členy FB skupiny Život v Olomouckém kraji a žádná zpráva vám neunikne.  Sledujte nás na Twitteru, kde pro vás připravujeme plejádu pestrých zpráv.

Splašené nůžky jsou detektivní komedií, která láme divácké rekordy po celém světě. Byla přeložena do 11 jazyků a uvedena v 36 zemích světa, kde ji vidělo téměř 10 milionů diváků. V Bostonu se uvádí dodnes a je zapsána v Guinessově knize rekordů jako druhý nejdéle uváděný činoherní titul na světě (první je londýnské nastudování Pasti na myši). Tahle šílená komedie nabízí divákům jedinečnou možnost podílet se na policejním vyšetřování, pomáhat při rekonstrukci případu, vyslýchat podezřelé a nakonec hlasováním určit i samotného vraha. Režie se ujala dramaturgyně činohry Moravského divadla Michaela Doleželová.

 V Předprodej vstupenek na toto unikátní představení byl zahájen ve středu 22. června. Vstupenky si můžete zakoupit v Kulturním a informačním centru ve Velké Bystřici nebo online ZDE.