Pod Boubínem pokračují letní koncerty!

VIMPERK – Ještě dva dny můžete slavit Léto pod Boubínem koncerty. Recyklovanej jukebox přivezou zástupci alternativní hudební scény DebbiLove, chytlavými melodiemi potěší vaše uši Vasilův Rubáš a chybět nebude ani “Nafrněná” Barbora Poláková.

Léto pod Boubínem se kvapem blíží ke své druhé části, v níž přivítáte zástupce alternativní hudební scény. Bio Masha a Luděk Kazda, to jsou DebbiLove. Tato moderní zábavová kapela vám nabídne „takovej recyklovanej jukebox od Zappy po Britney Spears“. Vasilův Rubáš je folk-reggae-punkové duo, které vás potěší chytlavými melodiemi s nápaditými a vtipnými texty. Třetí v pořadí bude Zabelov Group, kterou tvoří běloruský akordeonista Roman Zabelov a bubeník Jan Šikl. Toho nejspíš znáte z kapely Soliloqui a jako skladatele filmové i moderní vážné hudby spolupracujícího s orchestrem Berg.

Závěrečná část letních koncertů představí pop-rockové muzikanty z Klatovska, kteří si říkají CHAI, či místní kapelu Narttu, která o sobě hovoří jako o “wom-rock”. Dalšími vystupujícími budou The Atavists,  jejichž hudba se pohybuje na pomezí blues a stoner rocku. Možná u nich najdete i vlivy surf rocku. Svou “Nafrněnou” vám přijde zazpívat i Barbora Poláková, tak nezapomeňte být 23. července, resp. 13. srpna v 18 hodin v Letním kině Vimperk!