Noční koupání za litr. Tak draze vyšlo dva mladíky ve Zlíně „vstupné“ na uzavřené koupaliště

ZLÍN – Poněkud draze vyšel nápad na noční osvěžení, který se v sobotu hodinu po půlnoci zrodil v hlavách dvou mladých mužů. Ze zakázané „koupačky“ se domů vrátili o tisícikorunu lehčí.

Mladíci vnikli do areálu uzavřeného koupaliště na Jižních Svazích, v čemž je neodradily ani nápisy upozorňují na skutečnost, že je celý objekt elektronicky střežen. „Krátce po přijetí signálu o narušení tak na místo zamířila hlídka Útvaru operativního zásahu Městské policie Zlín. Strážníci přistihli třiadvacetiletého muže ze Zlína a o rok mladšího kamaráda ze Šumperku přímo při koupání v bazénu. Ti předtím vnikli do areálu koupaliště tak, že přelezli oplocení,“ uvedl zástupce ředitele Městské policie Zlín Pavel Janík.

Staňte se členy FB skupiny Život ve Zlínském kraji a žádná zpráva z kraje vám neunikne.  Sledujte nás na Twitteru, kde pro vás připravujeme plejádu pestrých zpráv.

„Protože oba neoprávněně užívali cizí majetek, dopustili se přestupku proti majetku. Za ten uložila hlídka MP Zlín každému z nich tisícikorunovou pokutu,“ dodal Janík.