Krkonošské pivní slavnosti už tuto sobotu

TRUTNOVSKO – Pořadatelé nejstarší pivařské akce v Krkonoších namíchali pro návštěvníky velice pestrý programový koktejl, ten můžete ochutnat na náměstí T.G. Masaryka ve Vrchlabí. Vše se uskuteční pod dozorem vládce hor Krakonoše. O zahnání žízně se postará nespočet píp ze dvanácti nejen regionálních pivovarů, které doplní bohatá nabídka vín, destilátů, koktejlů i nealko nápojů.

Samozřejmě, že se myslelo i na hladové žaludky, k zakousnutí bude možné zakoupit grilované maso, klobásy, steaky, špízy nebo sejkory, borůvkové koláče a další místní dobroty. Během dne nebudou chybět ani tradiční tematické soutěže či Škola čepování vrchlabského výčepního mistra Jardy Učíka. K poslechu zahrají například Mňága a Žďorp, Pekař, nebo AC/DC revival.

Staňte členy FB skupiny Život v Královehradeckém kraji a žádná zpráva z kraje vám neunikne. Sledujte nás Twitteru, kde pro vás připravujeme plejádu pestrých zpráv.

Stejně jako v minulých letech pořadatelé mysleli i na návštěvníky z okolních měst či obcí. Pro ně jsou připraveny zvláštní autobusy, které je během pozdního večera noci budou rozvážet k domovům podle předem stanoveného harmonogramu.