VIDEO: Místo noclehu ho okradli. Poznáte ženu na kamerovém záznamu?

BRNO – Jak sedlák u Chlumce dopadl osmadvacetiletý muž, který přijel v srpnu na pár dní do Brna. Peníze měl, ale neměl zajištěný nocleh.

Po příjezdu na brněnské hlavním nádraží si k muži přisedla neznámá žena a dala se s ním do řeči. Po pár minutách se do rozhovoru zapojil i další mladík. Poškozený muž páru během rozhovoru sdělil, že v Brně hledá ubytování. Neznámý mladík mu nabídl, že může přespat u něj. Poškozený proto dvojici následoval v domnění, že směřují do nějakého bytu. To se však velmi zmýlil, jejich společná cesta totiž skončila v prostoru za hobby marketem v Heršpické ulici. Zde se povedený páreček pokusil svoji důvěřivou oběť obrat o peněženku. Když se muž bránil, došlo i na údery pěstí. „Loupež zachytila průmyslová kamera a policisté tak znají podobu obou útočníků. Kriminalistům už se také podařilo dopadnout mladíka, který nechce prozradit svoji spolupachatelku. Žena jim však stále uniká. Pokud tuto ženu poznáváte, zavolejte na linku 158,“ uvedl policejní mluvčí David Chaloupka.

Staňte se členy FB skupiny Život v Jihomoravském kraji a žádná zpráva z kraje vám neunikne. Sledujte nás na Twitteru, kde pro vás připravujeme plejádu pestrých zpráv.