Policisté pátrají po třináctileté dívce z Humpolce. Neviděli jste ji?

HUMPOLEC – S naléhavou žádostí o spolupráci se na veřejnost obracejí pelhřimovští kriminalisté. Pátrají po nezletilé dívce, která v pondělí večer odešla z domova a od té doby o ní rodina nic neví. Pokud jste ji někde potkali, nebo víte, kde je, volejte policejní tísňovou linku 158.

Třináctiletá dívka odešla v pondělí 19. září kolem osmnácté hodiny ze svého bydliště v Humpolci s tím, že se večer vrátí domů. Poté, co se ve stanovený čas neobjevila, začala ji rodina hledat, až se nakonec obrátila na policii. Policisté prověřili zdravotnická zařízení, okolí dívčina bydliště, kamarády i místa, která navštěvuje. Po pohřešované dívce vyhlásili celostátní pátrání.

Staňte se členy FB skupiny Život v kraji Vysočina a žádná zpráva vám neunikne. Sledujte nás na Twitteru, kde pro vás připravujeme plejádu pestrých zpráv

Hledaná dívka je vysoká přibližně 170 centimetrů, štíhlé postavy. Má tmavé vlasy, dlouhé asi po lopatky, které nosí rozpuštěné. „Na sobě měla při odchodu z domu černé tepláky značky ADIDAS s bílými pruhy po stranách, černou chlupatou mikinu s kapucí se zapínáním na zip a bílé tenisky,“ uvedla mluvčí policie Michaela Lébrová.

Policisté se při pátrání nyní obracejí na veřejnost. „Žádáme občany, kteří mají informace o tom, kde se pohřešovaná dívka v současné době nachází nebo pohybuje, aby se policistům přihlásili na tísňové lince 158,“ dodala mluvčí.