Kdo se v Bohumíně utká v plavecké soutěži, má v den akce vstupné zdarma

BOHUMÍN – Také město Bohumín bude ve středu 5. října usilovat o vítězství v celostátní soutěži Plave celé město. U této příležitosti je v městském aquacentru Bospor připraven pro každého účastníka diplom a volňásek do bazénu.

„Kdokoliv projde od 6,00 hodiny do 20,00 hodiny branami našeho aquacentra, aby se svým výkonem zapsal do statistik závodu, nemusí platit vstupné,“ stvrdila tyto informace i mluvčí města, Jana Končítková.

Staňte se členy FB skupiny Život v Moravskoslezském kraji a žádná zpráva vám neunikne. Sledujte nás Twitteru, kde pro vás připravujeme plejádu pestrých zpráv.

„Do akce se mohou zapojit nejen ti, kdo v Bohumíně bydlí, pracují či studují. Máme zkušenost z minulých let, že za nás soutěží i lidé z okolí, protože se jim u nás v aquacentru líbí, mají to tam rádi a pravidla to umožňují,“ pochvaluje si vedoucí aquacentra, Jaromír Voráč.

Závod, který je určen všem plavcům od dětí předškolního věku až po seniory, bude probíhat celý den. Výkon se bodově hodnotí podle jednotlivých věkových kategorií. Na vítěze čekají odměny v kategoriích nejrychlejší, nejstarší a nejmladší plavec.

Celostátní akce Plave celé město se Bohumín účastní od roku 2006. Od té doby si bohumínští stačili připsat na své konto jedenáct vítězství.