Opilá řidička narazila s autem do stromu. Skončila v nemocnici

PELHŘIMOV – U obce Hodějovice na Pelhřimovsku havarovala v úterý dopoledne řidička osobního auta. Nezvládla řízení, sjela ze silnice a vrazila do stromu. Zraněnou ženu, která byla pod vlivem alkoholu, převezli záchranáři do nemocnice.

Za volantem vozu značky Citroen, který jel v úterý 11. října kolem půl desáté po silnici ve směru z Hodějovic na Pelhřimov, seděla podnapilá žena. „Řidička přejela do protisměru a dále mimo vozovku, kde narazila do stromu. Při havárii se zranila a byla zdravotnickou záchrannou službou převezena na ošetření do pelhřimovské nemocnice,“ informovala policejní mluvčí Jana Kroutilová.

Staňte se členy FB skupiny Život v kraji Vysočina a žádná zpráva vám neunikne. Sledujte nás na Twitteru, kde pro vás připravujeme plejádu pestrých zpráv

Žena policistům nadýchala 1,13 promile alkoholu. Škoda na vozidle byla předběžně odhadnuta na 100 tisíc korun. „Policisté jednašedesátileté ženě zadrželi řidičský průkaz. Dále zahájili úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání trestného činu ohrožení pod vlivem návykové látky, případ dále prověřují,“ dodala mluvčí.