VIDEO: Kradli v restauraci věci z kapes kabátů. Policie pátrá po mužích na videu

zdroj: Policie JMK

BRNO – Zřejmě dobře sehraná skupina tří mužů probírala odložené svršky na věšáku v jedné brněnské restauraci, až se jim podařilo získat větší finanční hotovost.

V brněnské restauraci muži při odkládání svých svršků nenápadně šacovali kapsy těch bund, které už byly na věšáku odložené. Aby si toho nikdo v restauraci nevšiml, vždy přehodili svůj kabát přes cizí a vše tak vypadalo, jakoby si brali věci ze svých kapes. Jeden z nich tak nahmátl peněženku s doklady odloženou v náprsní kapse bundy. „Cizinci, jemuž bunda patřila, tak zloděj způsobil škodu převyšující 17 tisíc korun. Další velké problémy bude cizinec mít s vyřizováním dokladů v cizí zemi. Samotnou krádež a také podobu těchto nepoctivců zachytila bezpečnostní kamera. Pokud muže na záznamu poznáváte, dejte nám to vědět na lince 158,“ uvedl policejní mluvčí David Chaloupka.

Staňte se členy FB skupiny Život v Jihomoravském kraji a žádná zpráva z kraje vám neunikne. Sledujte nás na Twitteru, kde pro vás připravujeme plejádu pestrých zpráv.