Policisté hledají muže, který onanoval před dívkami ve vlaku

Ilustrační foto

ZLÍNSKÝ/OLOMOUCKÝ KRAJ – Přerovští policisté už od 24. října hledají neznámého muže na fotografiích. Ten měl ve vlaku na cestě z Přerova do Olomouce onanovat před dívkami. Podle informací nastoupil pravděpodobně ve stanici v Hulíně nebo Otrokovicích.

Neznámý muž si v uvedený den v poledne sedl ve vlaku přes uličku od dvou mladých žen, které seděly naproti sobě. Naproti němu u okna seděla ještě další neznámá dívka. „Při jízdě začal před dívkami onanovat a nemínil v tom přestat, ani když ho upozornily na jeho nevhodné chování. Zareagoval až na mobilní telefon, který jedna z poškozených vytáhla a začala ho natáčet. Zvedl se ze sedadla, odešel dál do vlaku a vystoupil v Olomouci,“ uvedla policejní mluvčí Miluše Zajícová.

Staňte se členy FB skupiny Život ve Zlínském kraji a žádná zpráva z kraje vám neunikne.  Sledujte nás na Twitteru, kde pro vás připravujeme plejádu pestrých zpráv.

Policisté nyní žádají veřejnost o pomoc při zjištění identity muže na fotografiích. „Vzhledem k tomu, že se nám doposud nepodařilo zjistit jeho totožnost, obracíme se s žádostí o pomoc na veřejnost. Prosíme o sdělení jakýchkoliv informací, které by vedly k jeho ztotožnění na bezplatnou linku 158 nebo na telefon stálé služby 974 778 651,“ vyzvala Zajícová.