Policie pátrá po pohřešovaných chlapcích z dětského domova. Viděli jste je?

Ilustrační foto

BYSTŘICE POD HOSTÝNEM – Policisté hledají dva chlapce ve věku dvanáct a patnáct let, kteří se nevrátili z vycházky zpět do Dětského domova se školou v Bystřici pod Hostýnem. Pokud o nich máte jakékoliv informace, volejte linku 158.

Děti naposledy viděli pracovníci domova 5. prosince v 15 hodin při odchodu na vycházku. „Předpokládáme, že se chlapci pohybují spolu. Pravděpodobně směřují do Zlína,“ uvedla policejní mluvčí Simona Kyšnerová.

Staňte se členy FB skupiny Život ve Zlínském kraji a žádná zpráva z kraje vám neunikne.  Sledujte nás na Twitteru, kde pro vás připravujeme plejádu pestrých zpráv.

Dvanáctiletý Gabriel Šimon je zhruba 150 centimetrů vysoký, štíhlé postavy, má krátce střižené hnědé vlasy a hnědé oči. Oblečen byl do šedé zimní bundy s kapucí a modrých riflí. Na hlavě měl černobílou pletenou čepici a na nohou černé zimní boty. Jedná se o jeho první útěk.

Patnáctiletý Miroslav Grufík je 170 centimetrů vysoký, štíhlé postavy, má krátké hnědé vlasy a modré oči. V levém uchu má náušnici. Na sobě měl černobílou bundu a černé tepláky. Podle policie byl už v minulosti jedenáctkrát pohřešovaný.

„Informace o pohřešovaných nám mohou občané poskytnout na kterémkoliv obvodním oddělení Policie ČR nebo na bezplatné lince 158,“ vyzvala Kyšnerová.

Miroslav Grufík. Foto: Policie ČR
Šimon Gabriel. Foto: Policie ČR