Na Českobudějovicku vypadl z auta spolujezdec. Policie hledá svědky

ilustrační foto (zdroj pixabay.com)

ČESKOBUDĚJOVICKO – Policisté na jihu Čech aktuálně vyšetřují nehodu, k níž mělo dojít na konci listopadu v Ledenicích na Českobudějovicku. Z automobilu zde měl vypadnout spolujezdec. Žena, která vůz řídila, z místa ujela, aniž by mu poskytla pomoc. Policie nyní hledá případné svědky.

Tento případ se stal 27. listopadu čtvrté hodiny ranní na silnici II. třídy číslo 157 na kruhovém objezdu ulic Budějovická, Trocnovská, Náměstí a Mysletísnká. „Vozidlo značky VW Multivan, které řídila žena, mělo jet v protisměru od ulice Mysletínská (od baru Ferrari) směrem do ulice Budějovická (směr Srubec). Na místě vyústění do ulice Budějovická měl ze zadní části vozidla vypadnout spolujezdec,“ popsala policejní mluvčí Štěpánka Schwarzová. Řidička z místa nehody ujela, aniž by dotyčnému poskytla pomoc. Poškozený utrpěl zranění.

Staňte se členy FB skupiny Život v Jihočeském kraji a žádná zpráva z kraje vám neunikne. Sledujte nás na Twitteru, kde pro vás připravujeme plejádu pestrých zpráv.

„Policisté žádají každého, kdo tuto událost viděl, aby policisty kontaktoval na telefonním čísle 974 226 588 nebo na lince 158,“ říká policejní mluvčí. Důležitá je pro policisty především informace o tom, zda muž vypadl z jedoucího vozidla nebo zda vozidlo v inkriminovanou dobu stálo na místě.