Odvoleno už mají i první pacienti v Baťovce

Paní Marie měla o favoritovi jasno. Foto: KNTB

ZLÍN – Prezidentské volby odstartovaly i v Krajské nemocnici Tomáše Bati. Hlas svému favoritovi tu dali první hospitalizovaní pacienti.

Podle mluvčí nemocnice, Danuše Lipovské, se prezidentských voleb v Baťovce hodlalo ve čtvrtek zúčastnit 103 voličů, z toho tři lidé s voličským průkazem a stovka pacientů na zvláštním seznamu voličů. „Počet pacientů, kteří dnes ve zlínské krajské nemocnici odvolí, se snížil, celkem se vypraví pracovnice z Magistrátu města Zlína za 96 lidmi, z nichž čtyři mají voličský průkaz,“ upřesnila dnes odpoledne Lipovská.

Staňte se členy FB skupiny Život ve Zlínském kraji a žádná zpráva z kraje vám neunikne.  Sledujte nás na Twitteru, kde pro vás připravujeme plejádu pestrých zpráv.

Jako první vložila hlas do urny osmašedesátiletá paní Marie, která pochází přímo ze Zlína. V nemocnici je dlouhodobě hospitalizovaná a svěřila se, že měla již nějakou dobu vybraného favorita voleb, přesto ještě sledovala všechny dostupné předvolební debaty, aby zjistila, zda nezmění názor. Nakonec prý favorit zůstal. Kdo to byl, paní Marie neprozradila.