VIDEO: Při tragické nehodě u Branišovic v osobním autě zemřel starší spolujezdec

Foto: Policie JMK

BRNO VENKOV – V pondělí ráno se na silnici I/53 poblíž Branišovic stala vážná nehoda dvou vozidel. Střetlo se osobní auto s poštovní dodávkou. Vážná nehoda si vyžádala jeden lidský život.

Za pondělní ráno zasahovali hasiči před devátou hodinou už u šesti nehod, a to včetně jedné smrtelné. Krátce po sedmé hodině ráno došlo na silnici I/53 poblíž Branišovic na Brněnsku k tragické dopravní nehodě. „Podle prvotních informací šofér osobního vozidla na křižovatce nedal přednost v jízdě dodávce. Po střetu bohužel starší spolujezdec z osobního automobilu svým zraněním na místě podlehl,“ uvedl policejní mluvčí Petr Vala. Komunikace byla během vyšetřování průjezdná, dopravní komplikace nevznikaly. „Alkohol u řidičů byl na místě vyloučen dechovou zkouškou. Přesné příčiny a okolnosti nehody budou nyní předmětem dalšího šetření dopravních policistů,“ doplnil Vala.

Staňte se členy FB skupiny Život v Jihomoravském kraji a žádná zpráva z kraje vám neunikne. Sledujte nás na Twitteru, kde pro vás připravujeme plejádu pestrých zpráv.