Zloděj se vloupal do bytu v centru Zlína, ženu připravil o úspory

Ilustrační foto

ZLÍN – Policisté pátrají po zloději, který se o víkendu vloupal do bytu v centru Zlína. Odnesl si odtud padesát tisíc korun v hotovosti, které byly uložené ve dvou nádobách.

Majitelka hotovost kontrolovala naposledy v sobotu. V neděli ráno odešla do práce, a když se večer vrátila, zjistila, že peníze jsou pryč. „Hned po příchodu si všimla otevřených dveří uvnitř bytu, které ráno zavírala. Poté zjistila, že jsou pootevřená dvířka od šatní skříně a zásuvka. Jakmile zjistila, že jí zmizely naspořené finance, zavolala policii,“ uvedla policejní mluvčí Monika Kozumplíková.

Staňte se členy FB skupiny Život ve Zlínském kraji a žádná zpráva z kraje vám neunikne.  Sledujte nás na Twitteru, kde pro vás připravujeme plejádu pestrých zpráv.

Kriminalistický technik na místě odebral stopy, které odeslal k vyhodnocení, policisté ohledali místo činu. „Za krádež a porušování domovní svobody hrozí neznámému pachateli v případě jeho vypátrání a odsouzení trest odnětí svobody až na dva roky,“ dodala Kozumplíková.