Zlodějka pokousala prodavačku

ilustrační foto

JIČÍNSKO – V uplynulém týdnu měla 41letá žen z prodejny v centru Jičína ukrást drogistické zboží za 170 korun. Za hodinu od nahlášení krádeže skončila v rukou policistů.

Prodavačka si ženy všimla, jak utíká z obchodu, vyběhla za ní a na rohu Valdštejnova náměstí ji zastavila. Po krátké výměně názorů ji chytla za batoh, aby setrvala do příjezdu policie. Žena však zareagovala nečekaně, prodavačce pokousala ruku a utekla pryč.

Staňte členy FB skupiny Život v Královehradeckém kraji a žádná zpráva z kraje vám neunikne. Sledujte nás Twitteru, kde pro vás připravujeme plejádu pestrých zpráv.

„Prodavačka celý incident nahlásila následující den dopoledne policistům obvodního oddělení Jičín, kterým zároveň předala fotografii ženy spolu s kamerový záznam zachycující krádež. Na základě fotografie si jeden z policistů během obědové pauzy ženy všiml a za necelou hodinu tak skončila v rukou mužů zákona,“ komentuje událost policejní mluvčí Eliška Pospíšilová.

Zadržená hříšnice byla v posledních třech letech za obdobný čin podmíněně odsouzena. V případě prokázání viny hrozí ženě až 2 roky za mřížemi.