Vydejte se do ulic s Milevskými maškarami!

MILEVSKO – Maškarní ruch, masopustní jarmark i zabijačkové hody. Nejen to doprovodí Milevské maškary na jejich cestě městem. Ještě jste nezažili největší masopustní průvod, který byl zapsán do České knihy rekordů? To se divím, protože tato tradice vznikla už před 161 lety. Nicméně stále ještě máte příležitost to změnit. Podívejme se společně, co vás čeká.

Celou akci rozjede tradiční dechová kapela Zelená šestka, kterou vystřídají hosté z ciziny. Malá kapela České besedy Končenice přijede totiž až z Chorvatska. Máte rádi bubenickou show? Pak jistě neminete vystoupení bubeníků ze spolku Líšeňáček. Divadlo Malé Čarodějnice zahraje dětem pohádku O dvanácti měsíčkách a všechny dohromady potěší známými písněmi veselí muzikanti z Evergreen bandu. Hudbě ale není ještě konec, protože dorazí i V4KA, tedy kvartet, který potěší milovníky rang folku, amerických lidovek a blues.

Nebude chybět ani usmrcení Bakuse a po celý den můžete navštívit Muzeum milevských maškar se stálou expozicí věnovanou největšímu masopustu v republice. Takže kde budete 18. února? Věříme, že společně s Milevskými maškarami na náměstí v Milevsku! Program začne už v 9 hodin!