Svátek zamilovaných se blíží, oslavte Valentýna na věži Staré radnice

Zdroj: TIC BRNO

Brno – užijte si romantiku se vším všudy, chystá se Valentýn na věži Staré radnice! Využijte lákavou nabídku brněnského Turistického informačního centra a oslavte svátek zamilovaných stylově a zábavně v pořádné výšce.

Nejprve bude třeba zdolat 173 schodů. Za odměnu vás čeká možnost políbit se na 63 metrů vysoké radniční věži, která patří k nejromantičtějším místům v Brně. Na moravskou metropoli se tak se svojí drahou polovičkou podíváte hezky netradičně. Příjemným bonusem bude dárek v podobě přípitku, růže a sladké odměny, který dostanete ke každé vstupence. TIC Brno vás také zařadí do soutěže o skvělé ceny. Nebude chybět ani doprovodný program v podobě dvojice profesionálních muzikantů, kteří hrají na žesťové nástroje. Muzikanti na tripu budou k slyšení na věži v čase mezi 17.00 a 20.00.

Nenechte si tuto příležitost ujít! Přijďte v úterý 14. února 2023 od 17.00 do 22.00, vždy v rozmezí 30 minut. Vstupenky za 180 Kč na osobu zakoupíte na webových stránkách TIC Brno. Stará radnice se nachází na adrese Radnická 8, Brno.