Oslavte s dětmi pololetí ve zlínské zoo, za vysvědčení mají vstup za korunu

Foto: archiv Zoo Zlín

ZLÍN – Odměnu a oddech za měsíce učení si mohou užít české i slovenské rodiny od 3 do 5. února ve zlínské zoo. Každý žák základní nebo střední školy, který předloží letošní pololetní vysvědčení v pokladně zoo, tu bude mít vstupné za korun. Navíc na něj čeká pěkný dárek.

Oslava pololetního vysvědčení má v zoo dlouholetou tradici a pokaždé se setkává s velkým ohlasem návštěvníků. „Známky vůbec nerozhodují, volnou vstupenkou a také hezkým dárkem odměníme každé letošní pololetní vysvědčení,“ ujistila vedoucí oddělení marketingu Romana Mikešová.

Staňte se členy FB skupiny Život ve Zlínském kraji a žádná zpráva z kraje vám neunikne.  Sledujte nás na Twitteru, kde pro vás připravujeme plejádu pestrých zpráv.

I v zimě je zahrada plná života a stojí za návštěvu. Do venkovních výběhů stále vychází například tygři ussurijští, pandy červené, tučňáci, žirafy, lachtani, velbloudi, klokani nebo lamy vikuně. „Příjemnou pohodu naopak nabízejí velké pavilony, v Zátoce rejnoků při krmení a hlazení rejnoků rádi odložíte teplé oblečení. A doporučujeme také zavítat do bývalého pavilonu slonů. Nyní se stal dočasným útočištěm tapírů čabrakových. Kromě samice Nadiry zde uvidíte i měsíčního samečka, kterého chovatelé pojmenovali Coffee,“ láká Romana Mikešová.

Teplá jídla a občerstvení zajistí restaurace Limpopo a Neapolitáno, otevřena bude také Chocolatérie s nabídkou skvělé kávy a pralinek nebo prodejny suvenýrů. Pro návštěvu Zoo Zlín doporučuje zakoupit cenově zvýhodněné on-line vstupenky. Otevřeno každý den v roce, v únoru od 8.30 do 16.00.