To bude bašta! Trojka pořádá tradiční zabijačkové hody a to hned dvakrát!

Zdroj: Městský obvod Plzeň 3

PLZEŇ – Pokud jste milovníky voňavých pochoutek, jako jsou jitrnice, jelítka, tlačenka nebo třeba zabijačková polévka, určitě čtěte dál.

Městský obvod Plzeň 3 opět pořádá tradiční zabijačkové hody, a to hned na dvou místech. V sobotu 4. února se můžete těšit na zabijačku vnitrobloku Šimerova na Borech, o 14 dní později, 18. února, přijede řezník se zabijačkovými pochoutkami do vnitrobloku K. Steinera ve Skvrňanech. „Tradiční zabijačkové hody pořádáme už po několikáté a vždy na ně dorazí spoustu lidí. Na své si přijdou milovníci jitrnic, jelítek, tlačenky nebo zabijačkové polévky. Spolu s kolegy věříme, že se opět budou líbit a těšíme se na setkání,“ říká starosta třetího městského obvodu David Procházka.

Připraveny budou nejrůznější zabijačkové pochoutky, teplé i studené nápoje a chybět nebude muzika. Navíc je v programu také komentovaná zabijačka od mistra řezníka. Na místě bude i ohniště, takže si každý bude moci opéct nakoupené i donesené špekáčky. Prodej na zabijačkách bude zahájen vždy ve 12:00 hodin.