Dopravní podnik zavádí nový spoj. Pojede z Rosic k Hlavnímu nádraží

Zdroj: DPMP Pardubice

PARDUBICE – Obyvatelé Rosic, Kréty a děti z polabinských škol si mohou oddychnout. Od pondělí pojede nový spoj, jedoucí z Rosic k hlavnímu nádraží. Minibusová linka pojede obousměrně.

Lidé, bydlící v oblasti Kréty, Rosic a ředitelé škol v Polabinách podaly žádost o pomoc v dopravě v současné situaci během omezení na mostu kpt. Bartoše. „V současné situaci dopravní podnik od pondělí třináctého února zavádí obousměrnou linku číslo 906 v podobě minibusové linky,“ řekla mluvčí Dopravního podniku v Pardubicích Jitka Malinská.

 FB skupiny Život v Pardubickém kraji a žádná zpráva vám neunikne. Sledujte nás na Twitteru, kde pro vás připravujeme plejádu pestrých zpráv.

Minibus pojede ve třicetiminutových intervalech v čase od 8.00 – 16.00 hod. a bude obsluhovat tyto zastávky: Rosice, točna – Rosice, Gen.Svobody – Rosice, náměstí – Rosice, Kréta – Polabiny, Okrajová – Polabiny, Sluneční – Polabiny, Kpt. Bartoše – Polabiny, Lidická – Hlavní nádraží

Ranní spoje v čase školní dojížďky, kdy jezdí klasické autobusy, zůstávají. Veškeré změny platí až do odvolání. Sledujte aktuální informace na vývěskách na zastávkách a na webu zde