Video: Nepoznáváte dvojici mužů, která se dopustila loupežného přepadení?

ilustrační foto (zdroj Novinkraje.cz / foto Tomáš Branda)

JIČÍNSKO – K události došlo v jedné z prodejen uplynulou sobotu v ulici Náměstí K. V. Raise v Lázních Bělohrad. Kriminalisté intenzivně hledají pachatele, kteří loupili s pistolí a nožem v ruce. Právě třeba vy jim můžete pomoci.

„Dva dosud neznámí pachatelé v černé kukle a masce s nasazenými kapucemi vstoupili v 18:16 hodin do prodejny ozbrojeni nezjištěnou krátkou střelnou zbraní a dlouhým kuchyňským nožem. První z mužů, který byl ozbrojen střelnou zbraní, ihned začal ohrožovat prodejce a požadovat otevření pokladny. Jelikož prodejce na tyto opakované výzvy nereagoval, umocnil útočník své výhružky tím, že z regálu umístěného za pultem odebral lahev s alkoholem a vyhodil ji do plexiskla, které poškodil,“ říká policejní mluvčí Eliška Pospíšilová.

Staňte členy FB skupiny Život v Královehradeckém kraji a žádná zpráva z kraje vám neunikne. Sledujte nás Twitteru, kde pro vás připravujeme plejádu pestrých zpráv.

I když oba muži na prodejce zvyšovali svou agresivitu, kasu jim neotevřel. Jeden z mužů ukradl několik lahví alkoholu a desítky kusů cigaret, které předával komplicovi. Poté z obchodu odešli ve směru do ulice Třetí strana.

Policisté žádají občany, kteří muže na uvedených záběrech poznali, případně se v uvedenou dobu pohybovali v blízkosti prodejny a všimli si čehokoliv, co by jim pomohlo s dopadením pachatelů, aby tyto informaci sdělili na telefonním čísle 974 533 111, případně tísňové lince 158.