Policisté pátrají po 53leté ženě ze Všestar

foto: Policie ČR

HRADECKO – Žena odjela v čase mezi 14.30 až 15.30 hodin osobním vozidlem značky Peugeot 107 SPZ 3H1 1255 modré barvy neznámo kam a do současné doby se nevrátila domů, ani nedala o sobě rodině žádnou zprávu. Třeba právy vy máte důležitou informaci pro policisty, která by v pátrání mohla pomoci.

Žena doma nechala svůj mobilní telefon a není ji tudíž možné nijak kontaktovat. „Policisté propátrali její oblíbená místa, zjišťovali, zda se nenachází u svých příbuzných či známých, zda nebyla hospitalizovaná v nemocnici. Bohužel však bez kladného výsledku. Na pomoc byl přizván i vrtulník, který také nebyl úspěšný,“ říká policejní mluvčí Iva Kormošová.

Staňte členy FB skupiny Život v Královehradeckém kraji a žádná zpráva z kraje vám neunikne. Sledujte nás Twitteru, kde pro vás připravujeme plejádu pestrých zpráv.

Z kamerových záznamů bylo zjištěno, že krátce po 13. hodině projížděla ulicí Koutníkova směrem z Hradce Králové. Jelikož je důvodná obava o její zdraví či život obrací se policisté na veřejnost s žádostí o pomoc. Pokud máte jakoukoliv informaci k pohřešované ženě zavolejte na linku 158, nebo se dostavte na jakoukoliv policejní služebnu.

Monika Pešková je vysoká zhruba 165 cm a má plnoštíhlou postavu. Při odchodu z domova na sobě měla žlutou zimní bundu s kapucí olemovanou chlupem, modré rifle, černé kozačky a černou kabelku s oranžovým pruhem.